1-op-1 traject

Samen openen we de deuren naar jouw mooiste werkelijkheid!
Vind de juiste sleutels

Ben je er klaar voor?

Ik weet als geen ander hoe lastig het is om te ontdekken wie je écht bent, wat je écht wilt en om te groeien in zelfvertrouwen om je dromen waar te durven maken. Daarom reizen we in 6 maanden tijd samen en ontdekken we jouw UnieKi en creëren we jouw mooiste werkelijkheid.

Je hebt best een aardig leven MAAR….

Uitgeput plof je op de bank. Je wordt geleefd en je bent continue aan het rennen. De dagelijkse sleur heeft je steeds meer in haar greep en regelmatig  vraag je jezelf af: ‘Waar word ik gelukkig van? Wat is mijn allergrootste wens nu eigenlijk?’ Je hebt geen idee en stopt dat ontevreden gevoel snel weer weg.

In een poging om zelfvertrouwen en jouw ‘doel’ in het leven te vinden, heb je namelijk al best wat uitgeprobeerd, maar op de lange termijn hebben deze inspanningen je niet de verandering naar voldoening gebracht waar je naar verlangde.  Het is voor jou gewoon niet weggelegd. Denk je…

Hey mooi mens,

Ervaar jij dit?

Worstel je met het gevoel niet goed genoeg te zijn en voel je je minder dan anderen?

Je vergelijkt je altijd en eeuwig met anderen. Collega’s met een vlotte babbel. Vouwen met lange benen en een interessant leven. Een vriendin met een huwelijk waar de sleur nooit in lijkt te komen. Je voelt je doorgaans minderwaardig. 

Houd je niet zo van zweverig en wil je liever met beide voeten op de grond blijven?

Je bent weleens bij spirituele (meditatie) avonden geweest. Iedereen leek van alles te beleven, maar jij niet. Jij viel in slaap of je gedachten bleven maar komen. Dat zachtaardige was wel fijn, maar het leidde naar niets concreets.

Voel je je niet gezien of gesteund in groepen en belemmerd dat je om in actie te komen?

Heb je je eerder in een groepstraject laten coachen en durfde je jouw vragen niet te stellen? Of werd je zo afgeleid door de anderen dat je jezelf vergat? Of jouw vragen/behoeften minder belangrijk achtte?

Heb je veel heftige dingen meegemaakt en houdt dat je tegen om nieuwe dingen uit te proberen?

Ben je weleens bij een psycholoog of therapeut geweest en was dat goed voor dat moment om de scherpe randjes er af te halen, maar vind je dat nu niet passen om te ontdekken wat de bedoeling is van jouw leven?

Kun je met jouw vriendinnen niet over diepere dingen in het leven praten of durf je dat niet?

Je hebt het wel een paar keer geprobeerd, maar ze snappen niet waar je het over hebt. Ze zijn meer bezig met de kinderen, hectiek op het werk, huwelijks- of andere problemen en/of of ze er wel hip genoeg uitzien. 

Als je hierin veel herkent, ben je op zoek naar iets anders, maar je weet niet waar te beginnen. UnieKi heeft de oplossing!

Jouw UnieKi ontdekken

Do you know what sparkes the light in you?

Het UnieKi traject is speciaal ontwikkeld voor vrouwen zoals jij die willen ontdekken wie ze écht zijn, wat ze echt willen en ze het lef en vertrouwen geven om de verandering in te zetten om hun ideale leven te creëren.

Je staat op een belangrijk moment in je leven aangekomen en je denkt: “What sparkes the light in me?”. Door deze ontdekkingsreis kom je je tegen op een wonderbaarlijke manier waardoor het mogelijk wordt om jouw volle potentieel te  benutten. De UnieKi methode is het mooiste antwoord op ‘What sparkes the light in me?’ én de verwerkelijking ervan.

Ontdekken waarom je geboren bent is niet zo simpel. Gelukkig zijn er tools die daarbij kunnen helpen! Om het te kunnen ontdekken ligt het antwoord in jouw manier van in het leven staan.

Door jouw drive en het luisteren naar jouw innerlijke liefdevolle stem kunnen de puzzelstukjes in elkaar vallen. Dat is hét moment dat je leven transformeert naar hoe het werkelijk bedoelt is en je de ultieme voldoening voelt.

Het traject geeft je tools en wijsheid en met mijn hulp kom je tot het antwoord op de vraag: What sparkes the light in me? Ook ontvang je inspiratie en tips om lichter in het leven te staan.

Alles wordt anders en dat is niet alles. Anders zijn wordt jouw kracht en je doet het moeiteloos.

Als je mee op reis gaat dan reizen we samen de wereld rond. Iedere sessie staat in het teken van een ander werelddeel. Een ontdekkingstocht met levensveranderende excursies en ik ben jouw persoonlijke reisleider.

Alles wordt anders en dat is niet alles. Anders zijn wordt jouw kracht en je doet het moeiteloos.

Geen enkele reis is hetzelfde! Samen kijken we naar jouw unieke behoeften en aan de hand daarvan stippel ik de route uit. Onderweg leer je jezelf kennen en ik wijs je op bezienswaardigheden. Jij kiest waar je naar toe getrokken wordt. In ieder werelddeel ligt een schat verstopt en gaandeweg krijg je meer zicht op de juiste locatie.

Ben je er klaar voor?

Klik dan op de knop hieronder en plan via mijn digitale agenda een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek in.

Jouw mooiste werkelijkheid

Verlang jij naar een leven waarin je….

precies weet wat je wilt?

doet waar je blij van wordt?

blaakt van het zelfvertrouwen?

jezelf op de eerste plaats zet?

lekker in je vel zit?

bruist van de energie?

uitgerust je bed uit springt?

alle geluk van de wereld naar je toetrekt?

hart overstroomt van de liefde?

later niets had willen veranderen?

I am not what happened to me
  I am what I choose to become

Carl Jung
7 stappen

Wat brengt het UnieKi traject jou?

Ondersteunende oude wijsheid en nieuwe wetenschap
Je krijgt meer kennis over eeuwenoude wijsheden en de nieuwe wetenschap, juist de hele belangrijke dingen die je op school nooit geleerd hebt. Hierdoor vind je houvast in jezelf en krijg je meer zelfvertrouwen en gelooft in een mooie toekomst.

Zicht op jouw unieke potentieel
Je krijgt zicht op en je gaat negatieve oude patronen loslaten, zodat je wel kunt veranderen en je met het volste vertrouwen je dromen waarmaakt. Ook leer je jouw unieke talenten (potentie), wensen en verlangens veel beter kennen door het persoonlijke profiel

Doorbreken van beperkende patronen
Je doorbreekt de beperkende overtuigingen en patronen die de realisatie van je wensen en verlangens in de weg staan, zodat je met gemak stappen buiten je comfort zone durft te zetten. Hierdoor reageer je rustig bij plotselinge veranderingen in jouw leven en heb je het vertrouwen dat het uiteindelijk toch goed voor je uitpakt.

Beter in je vel en meer zelfvertrouwen
Je zit beter in je vel, bruist van de energie en je hebt meer zelfvertrouwen en dit straal je ook uit naar je omgeving. Dat maakt je een veel leukere partner, moeder, vriendin, collega. Je zult merken dat je hierdoor positiviteit naar je toe trekt en weet je zeker dat als er een tegenslag op je pad komt je deze aan kunt zonder je van je à propos te brengen.

Straal van binnenuit
Je leert goed naar je lichaam te luisteren en de signalen vroeg op te merken, zodat je voorkomt dat je lichaam oververmoeid raakt en tijdig kunt ingrijpen. Doordat je goed voor jezelf zorgt voel je een continue stroom aan liefde en je merkt dat je geen waardering meer nodig hebt van anderen om je goed te voelen.

Je hart overstroomt
Je doet dingen vanuit liefde voor jezelf en voor anderen, omdat je hart overstroomt, zodat je een lichtend voorbeeld bent voor anderen. Zonder schuldgevoel pak je regelmatig me-time om jezelf op te laden. Hierdoor ervaar je een enorme innerlijke rust en zo leer je ook te vertrouwen op de impulsen in jezelf.

Je laat je dromen uitkomen
Je herpakt jezelf snel als je je weer eens wat onzeker voelt of als de negatieve stem terug is. Binnen no-time geef je jouw leven een positieve wending en je laat je dromen uitkomen. Dit zorgt ervoor dat als je later oud bent tevreden terug kijkt, omdat je er alles hebt uitgehaald wat er in zat.

Wat krijg je?

Nog even de praktische info

  • Je krijgt inzicht in jouw diepste wens en potentie op basis van jouw geboortegegevens.
  • We hebben iedere maand een Zoom call van 1 uur ieder en je ontvangt de opname om terug te luisteren.
  • Via de mail krijg je inspiratie en een opdracht toegestuurd.
  • Je wordt aangespoord om deze reis te integreren in je dagelijks leven. Je maakt er tijd voor vrij.

Als je dat wilt kun je tijdens het traject ook deelnemen aan de regelmatig georganiseerde online Zoomcalls met de andere UnieKi reizigers. Het zijn allemaal eensgezinde reisgenoten. Er heerst een relaxte sfeer. Je wordt geïnspireerd met reisverslagen van anderen en om je eigen unieke lichtere leven te creëren.

Velen zijn je voorgegaan
Ontdek wat hun ervaring met UnieKi is

Mooie woorden van mooie vrouwen

Met plezier en dankbaar denk ik terug aan het traject. Mede door diverse opdrachten die ik thuis heb gedaan en die we 1-op-1 hebben besproken is het traject een succes geworden. Het was echt een cadeautje aan mezelf. Nicolette is een ervaringsdeskundige en kan zich zo goed inleven in soortgelijke situatie. Zij heeft laten zien dat het mogelijk is om je leven een enorme positieve draai te geven. Daarom heb ik voor haar gekozen. Ik raad het UnieKi-traject aan bij alle vrouwen die te weinig zelfvertrouwen hebben en willen gaan voor hun toekomstdromen. Voorkom dat je spijt krijgt en durf jouw leven te gaan leven.
Josien

In een sessie met Nicolette nemen haar handen de leiding. Haar handen spelen met de aanwezig energie, raken aan en helen wat op dat moment geheeld mag worden. Zo verging het mij althans, een healing op afstand, maar afstand bestaat eigenlijk niet. Tenminste het voelde net alsof we in één ruimte waren. Na de sessie werkte de healing nog een tijdje door en zorgde voor meer rust en inzicht in een voor mij belangrijk issue in mijn leven. Ik kan iedereen die een zetje in de goede richting nodig heeft, Nicolette van harte aanbevelen. Zij heeft een warm en gevend hart en is niet alleen uniek maar ook authentiek.
Madeleine

Doordat ik mijn Maya-profiel zulke passende antwoorden vond geven waar ik tegenaan loop in mijn leven, leek het me heel boeiend om een sessie te doen en te kijken of door aandacht te geven aan bepaalde blokkades er op dat stuk wat verlichting kon komen en ik de energie beter zou voelen stromen. Als voornaamste resultaat zie ik dat het contact met de bron en de energie die daar naar toe gaat, weer helderder is en stroomt, door dingen te benoemen zijn ze in een ander licht gezet. De wetenschap dat er helpende en wakende energieën om me heen zijn, geeft rust en steun. Ik zou de sessie aanraden omdat het steunend is en licht schijnt op blokkades.  Het is verhelderend en helend om hierover  in gesprek te zijn en hier aandacht aan te geven en op deze wijze wordt het contact met de bron hersteld. Dat ik deze sessie juist bij jou zou aanraden, is omdat je op een authentieke en wijze manier contact maakt met de ziel en hier zorgvuldig en vertrouwelijk mee omgaat. Je zet je gave in voor anderen en de sessie werkt helend.
Mascha

Voel je nog een maar?

Heb je vragen?

Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk informatie die voor jou van belang is op deze website te verwerken. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt voordat je met UnieKi wilt werken. Geen zorgen! De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hieronder. Staat jouw vraag er niet bij?
Je kunt een gratis online kennismakingsgesprek met Nicolette inplannen.
Of stel je vraag via het contactformulier

Is Unieki wel iets voor mij?

UnieKi is er voor iedereen die worstelt met onzekerheid en als je niet weet welke kant je op moet gaan. Thema’s als onzekerheid, faalangst, eenzaamheid, stress en meer. Het maakt niet uit welke voorkennis je hebt en of je er al wel of niet meer mee hebt gedaan. UnieKi richt zich met name tot vrouwen van 35-plus. Vrouwen in een andere leeftijdscategorie en mannen zijn echter van harte welkom wanneer zij zich aangesproken voelen door het aanbod.

Ik vind het spannend om een afspraak met Unieki te maken.

Nicolette begrijpt dat het best spannend kan zijn om een afspraak te maken. Gelukkig weet ze als geen ander hoe dat voor jou is. Ze is tenslotte niet voor niets ook ervaringsdeskundigen en heeft ook zelf in die positie verkeerd. Het is wellicht goed om te weten dat ze niet zal pushen om iets te doen waar jij niet achter staat en dat ze nooit over jouw grenzen heen zal gaan. Jij bepaalt zelf waar jouw grens ligt. Nicolette doet er alles aan om de ervaring met UnieKi zo aangenaam mogelijk te maken.

Kan ik in termijnen betalen?

Nicolette spreekt een totaal prijs met je af voordat je aan het UnieKi traject begint. Je kunt dit bedrag eventueel in termijnen betalen.

Ik heb nog wat vragen over het traject

Dat hoort Nicolette graag. Wanneer je overweegt om in het UnieKi traject te stappen, ben je waarschijnlijk erg enthousiast en wil je het liefst direct beginnen. Het kan ook zijn dat je eerst nog wat vragen hebt voordat je besluit tot aanschaf over te gaan. Hieronder volgen nog wat extra antwoorden. Mocht het antwoord op jouw vraag er niet bij staan, stuur dan een bericht via het contactformulier of plan een kennismakingsgesprek in.

Wat maakt een traject bij UnieKi anders dan anderen?

Het traject van UnieKi is uniek. Dat zeggen ze natuurlijk allemaal. Het traject van UnieKi volg je online. Ook niet bijzonder. Wat wel bijzonder is, is dat er ook persoonlijke begeleiding bij zit. Niet een automatisch mailsysteem, maar echt 1-op-1 contact. Wel online, maar wel persoonlijk. Het UnieKi traject is vanuit eigen ervaringen samengesteld. Geen theoretische modellen, maar echt vanuit de praktijk. Speciaal voor jou.

Is het UnieKi traject wel wat voor mij?

Als je niet zeker weet of het UnieKi traject iets voor je is, dan kun je altijd contact opnemen met UnieKi via het contactformulier. Nicolette gaat graag met je in gesprek.

Waarom zou ik voor Unieki kiezen?

UnieKi is een visie en methode gebaseerd op de ervaringen en inzichten die Nicolette kreeg toen ze zelf aan de slag ging met haar onzekerheid. Daarvoor bestudeerde ze diverse oude spirituele bronnen en geschriften en deed ervaring op met behandelwijzen die niet specifiek voor haar doelgroep bestemd zijn maar haar wel de inzichten gaven die zij nodig had om de UnieKi methode te ontwikkelen. De bevrijding die het haar bracht heeft haar leven een heel andere wending gegeven. Dat wenst ze jou ook.

Zijn de sessies live of online?

Nicolette geeft zelf de voorkeur aan online afspreken. Ze heeft namelijk ontdekt dat online net zo goed en effectief werkt als live. Soms zelfs nog beter. Als je een plek voor jezelf hebt om af te spreken, zodat je ongestoord met mij in gesprek kunt zijn dan heb je zonder reistijd hetzelfde resultaat.

Werkt Unieki ook met BIG geregistreerde psychologen?

Nee! Nicolette is geen psycholoog in de reguliere zin. Het UnieKi traject zou wel een aanvulling op een behandeling bij een psycholoog kunnen zijn.

Waarom zou ik het traject nu doen?

Natuurlijk kun je alles uitstellen, maar van uitstel komt misschien wel afstel. Wil je jezelf wederom op een andere plek zetten dan de eerste plaats en wachten tot het juiste moment? Ik kan je alleen verklappen dat dit juiste moment nooit komt. Als je NU voelt dat je heel graag dit traject wilt doen, omdat je voelt dat dit je gaat brengen waar je zo naar verlangt, neem dan actie en zeg JA. Je hebt tot het begin van de 2e 1-op-1 sessie 100% tevredenheidsgarantie, dus je risico is 0%.

Is er persoonlijke begeleiding?

Op bepaalde momenten in het UnieKi traject zitten 1-op-1 sessies. Dat maakt dit traject ook anders dan andere trajecten. Je leest zelfstandig de inspiratie die je tweewekelijks ontvangt en je  maakt zelfstandig de opdrachten. Deze bespreken we tijdens de maandelijkse online 1-op-1 sessies.

De UnieKi visie en missie

van Nicolette

Ik geloof dat introverte empathische vrouwen van 35 -55 jaar die veel meegemaakt hebben in hun leven heel erg waardevol zijn voor het brengen van een positieve verandering in de wereld, want zij kunnen uit eigen ervaring vertellen over hun verleden en hun veranderproces en anderen inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Maar helaas hebben ze zo’n groot verantwoordelijkheidsgevoel dat ze blind door blijven rennen, zichzelf wegcijferen, de mening van anderen boven die van zichzelf zetten, zichzelf verstoppen, slecht voor zichzelf zorgen, ze geen idee hebben wat hun dromen zijn en vaak het gevoel hebben dat ze niet goed genoeg zijn.

Dat is jammer want daardoor voelen ze zich moe en futloos, krijgen ze (bijna) een burn-out, tobben ze met hun gezondheid, benutten ze hun unieke potentie niet en halen ze nooit voldoening uit hun leven. Ik weet uit eigen ervaring dat het mogelijk is om uit de vicieuze cirkel te stappen en veel meer levensenergie te voelen, je hart te laten overstromen van liefde, innerlijke rust te ervaren en een inspiratie te zijn voor anderen, zodat je je waardevol voelt en veel meer vreugde ervaart.

Daarom begeleid ik deze vrouwen met het loslaten van belemmerende patronen en overtuigingen, zodat ze voluit en energiek van hun leven kunnen genieten zoals het bedoelt is en ze hun liefde en vreugde uitstralen naar hun omgeving, zodat ze ook andere vrouwen inspireren om deze stap te zetten waardoor de wereld nog mooier wordt.

Leuk om kennis te maken!

Drinken we samen online een kop thee?

Klik dan op de knop hieronder en plan via mijn digitale agenda een afspraak voor een gratis online kennismakingsgesprek in.