Hi, Ik ben Nicolette, het gezicht van UnieKi
Volledige potentie

Nicolette’s roeping

Al meer dan 5 jaar train ik vrouwen om hun zelfvertrouwen op te bouwen en te gaan doen wat ze echt willen. Hun volledige potentie benutten, alles uit het leven halen, want het leven vliegt voorbij voordat je er erg in hebt. Andere mooie vrouwen  begeleiden naar meer zelfvertrouwen en het ontdekken wat de bedoeling is van hun leven. Dat is waar ik voor geboren ben.

Levensreisbegeleider

Kweken van zelfvertrouwen

Het kweken van meer zelfvertrouwen en weten wat je levensmissie is, is een absolute must voor het ervaren van voldoening. Dat heb ik aan den lijve ondervonden. Na tientallen jaren pleasend door het leven te gaan en vele stressvolle geen voldoening gevende banen verder. Zeg ik tegen jou neem nu het besluit en zet jezelf niet meer op de tweede plaats, blijf niet hangen in de angst dat je niet goed genoeg bent. Onbegrijpelijk dat we hier niet op school in begeleid en gestimuleerd worden. Vol zelfvertrouwen blijven en het ontdekken van jouw unieke talenten en missie

Mijn droom is om een gebrek aan zelfvertrouwen de wereld uit te helpen en onzekere vrouwen te inspireren de stap durven te zetten om uit hun comfort zone te stappen, hun uniekheid te omarmen en zichzelf op de eerste plaats te zetten. 

Door mijn levenservaring, talloze opleidingen, het lezen van vele boeken en gewoon doen is een zeer effectieve methode ontstaan die ik inzet in het UnieKi traject.

De levensveranderende reis waarin jij gaat ontdekken wat je echt wilt en er ook voor durft te gaan. Ga je mee op reis?

Mijn droom is om een gebrek aan zelfvertrouwen de wereld uit te helpen, zodat meer vrouwen de stap durven maken om hun unieke licht AAN te zetten
Mijn plek innemen

The story of my life

Spijt van mijn leven tot dan toe

Opeens zag ik mezelf zitten op 85 jarige leeftijd in een schommelstoel met spijt als haren op mijn hoofd. Altijd gedaan wat anderen van mij verwachten. Nooit gegaan voor mijn eigen dromen en geluk. Nergens tevreden mee zijn. Altijd op zoek naar iets nieuws zonder te weten wat dan precies. Een grote angst om ziek te worden en jong te sterven. Daar werd ik heel verdrietig van. Mijn ouders hebben hun mooie plannen ook altijd maar uitgesteld tot na hun pensioen. Helaas hebben ze daar nooit samen van kunnen genieten. Een doom scenario. Wat bij mij een knop omzette.

Klaar mee en op zoek naar verandering

Daarom stapte ik in 2017 in een coachingstraject om eindelijk voor mezelf te kiezen. Het werd een reis van zelfontdekking en acceptatie. Mijn leven had tot die tijd altijd in het teken gestaan om anderen te pleasen. Nu was het tijd om mijn eigen pad te vinden. De coach inspireerde me om te ontdekken wat ik écht wilde, weg van de stressvolle baan die weliswaar goed betaalde, maar me geen voldoening schonk. Dat was mijn eerste stap. Vervolgens kwam ik op het pad van astrologie en spiritualiteit en dat bracht nog meer verbetering, maar toch mistte ik iets. Mijn zelfvertrouwen was nog steeds ondermaats.

Plotsklaps kwam daar de doorbraak

Pas vanaf het moment dat ik me ging verdiepen in inheemse wijsheden (metafysica) en de nieuwe wetenschap kwantumfysica opende zich een heel ander perspectief. Ik realiseerde me in één keer waarom het tot dan toe niet gelukt was om blijvend te veranderen en hoe dit wel kan. Het gaf me het besef dat we als mens veel krachtiger zijn dan we geleerd hebben. Ik wist vanaf toen zeker dat we een eenheid vormen en we allemaal een uniek puzzelstukje zijn. Ik voelde dat alles wat ik nodig heb in mijzelf aanwezig is. En bovenal kreeg ik het grote vertrouwen dat ik het echt mogelijk is om mijn eigen mooiste werkelijkheid te creëren. Dit was de (her)ontdekking van mijn innerlijke waarheid. Door deze wetenschap en het toepassen van bijhorende methodes merkte ik de veranderingen in mijn leven. Het begon klein, maar zonder moeite groeit het steeds groter. Iedere dag weer.

Metamorfose

De nieuwe Nicolette

  • staat iedere dag blij en uitgerust op
  • durft haar eigen waarheid naar buiten te brengen.
  • heeft ook in de herfst/winter periode voldoende energie
  • vertrouwt op een goede afloop als ze iets nieuws onderneemt
  • pakt vaker me-time met een goed gevoel
  • voelt zich gelijkwaardig in haar relatie en vriendschappen
  • borgt haar vitaliteit op een hele nieuwe manier
  • geniet voluit van haar leven. 

Kortom: Ik ben een ander mens

 Natuurlijk voel ik me de ene dag beter dan de andere, maar ik blijf in een opwaartse spiraal.

Unieke energie

Het onstaan van UnieKi

Vroeger werd ik regelmatig ‘Nieki’ genoemd. Nicolette is zo lang. Het was een woordgrapje van een vriend, en zo ontstond het woord “unieki”. Het is in mijn gedachten blijven hangen. Toen ik in 2018 een naam moest kiezen voor mijn eigen bedrijf, hoefde ik niet lang na te denken. Unieki was de perfecte keuze. Later ontdekte ik dat ‘Ki’ in het Japans ‘energie’ betekent. Vanaf dat moment schrijf ik ook de K met een hoofdletter. Het sluit ook zo mooi aan bij de missie van UnieKi. Ik zie namelijk dat veel vrouwen met soortgelijke problemen worstelen zoals ik tot vijf jaar geleden en daarom inspireer en train ik met UnieKi vrouwen die in de bloei van hun leven zijn om het roer om willen gooien.

 

“The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams.”

Oprah Winfrey
Ervaringsdeskundige

Wat maakt mij uniek en anders dan andere coaches?

Voor mij was het standaard plaatje niet weggelegd. Huisje, boompje, kindje. Het liep altijd net anders. Met veel drama en stres. Hierdoor heb ik veel levenservaring opgedaan.

Ik wil je graag op een andere manier dan ‘standaard’ laten ontdekken hoe je zelfvertrouwen krijgt en de stap durft te zetten om jouw uniekheid te omarmen en in te zetten om de wereld mooier te maken. Daar ben ik expert in.

Mijn hele leven heb ik in de wacht gestaan. Ik durfde er niet in te stappen, maar sinds ik herinner wat ik diep van binnen bewaard heb om ooit naar buiten te mogen brengen wil ik het niet meer verstoppen. Mijn unieke innerlijke waarheid moet verteld worden en mijn unieke talenten, zoals mijn unieke kosmische gebarenlichttaal ingezet.

Het heeft me een aantal jaren gekost om hiermee naar buiten te durven komen. Ik houd niet van zweverig en ik zag zelf eerst niet het waardevolle erin. Nu zegt alles in mij dat het mijn tijd is. Mijn unieke en bijzondere gave is van grote betekenis, dus ik ga er voor. Met heel mijn hart.

De term coach voelt niet kloppend. Dat is iets voor een voetbalteam. Je hoeft geen betere prestatie te leveren. Alleen te ontdekken waarvoor je geboren bent. De rest gaat vanzelf. We lopen samen op in gelijkwaardigheid. Vereerd dat ik  even naast je mag lopen als jouw levensreisbegeleider.

Iedereen is uniek. Jij ook. Je hoeft nergens in te passen. Dat is juist jouw unieke kracht.

Iedereen is uniek. Jij ook. Je hoeft nergens in te passen. Dat is juist jouw unieke kracht.

Mijn visie

Ik geloof dat de mensheid sinds 2012 uitgenodigd wordt om anders naar zichzelf en naar de wereld te kijken. Het is tijd om te breken met belemmerende gewoonten en overtuigingen en een hele nieuwe manier van leven te ontdekken waarin we onze unieke energie leren kennen en deze omarmen en in te zetten om het leven op aarde op een hoger niveau te tillen.

Om binnen te laten komen

Favoriete uitspraken

“If you change the way you look at things the things you look at will change” – Wayne Dyer

“The past has no power over the present moment” – Eckhart Tolle

“Everybody is a genius. But if you judge a fish on its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.” – Albert Einstein

“There will be allways someone who can’t see your worth. Don’t let it be you” – Mell Robins

“The thoughts we choose to think are the tools we use to paint the canvas of our lifes.” – Louise Hay

 

 

Leuk om kennis te maken!

Drinken we samen online een kop thee?

Klik dan op de knop hieronder en plan via mijn digitale agenda een afspraak voor een kennismakingsgesprek in.