wil Jij 

STRALEN

van binnen en van buiten?

Herkenbaar?

Je zit al een tijd niet lekker in je vel. Het liefst zeg je je huidige baan vaarwel. Maar je vraagt je af: Wat moet ik dan gaan doen? Ik heb geen bankrekening met een saldo van een miljoen. En je partner ziet je aankomen als je vertelt over jouw echte toekomstdromen. Jullie hebben samen andere plannen gemaakt en dan worden de gedachten over een nieuwe toekomst weer gestaakt.

Tot het volgende moment dat je in een dip terecht komt wat je tenen kromt. Dan ga je weer fantaseren hoe het anders zou kunnen zijn. Nee, je wilt eigenlijk helemaal geen leven van 13 in een dozijn. Je wilt je fantastisch voelen en je wilt gaan voor die nieuwe doelen.

Dan zakt de moed in je schoenen, want dan krijg je wilde visioenen. Dat het een mislukking wordt en dat slaat je mooie plannen weer aan gort. Terug in de ‘veilige’ modus en je voelt je achteraf weer een slapjanus. Die eeuwige beren op de weg en steeds maar weer die pech. Het verlamt je om te doen wat je diep van binnen wilt. Er is eigenlijk niets wat je onrust stilt. Je voelt je minder dan anderen en het is je niet gelukt om dat te veranderen. Je hebt al diverse dingen geprobeerd, maar het gaat iedere keer weer verkeerd. 

Je denkt dat het niet voor jou is weggelegd. Een mooi leven maar altijd een gevecht. 

 

Wil jij

iedere dag vol met energie je bed uit komen?

 

op zoek naar jouw unieke toekomstdromen?

 

doelen stellen en behalen?

 

iedere dag stralen?

 

af van je verdriet?

 

dat je ook echt van je leven geniet?

 

je zelf op nummer 1 zetten?

 

stoppen met het levens volgens andermans wetten?

 

geen verlammende angst meer hebben?

 

jezelf liefhebben?

 

Durf 100% jezelf te zijn

In vijf 1-op-1 live sessies van een uur of twee zetten we jouw leven van pauze weer op play. We zorgen ervoor dat jouw beren niet meer in de weg lopen en we gaan jouw muur slopen. We gaan samen op zoek naar jouw dromen en ik zorg ervoor dat de liefde voor jezelf gaat stromen. Je hebt dan zoveel zelfvertrouwen dat je je dromen durft na te jagen zonder dat er allerlei stemmetjes in jouw hoofd knagen. Voor vragen ben ik goed bereikbaar en in 6 maanden ben je helemaal klaar. Gun jezelf dit mooie cadeau en speel de hoofdrol in jouw zelf geregisseerde show.

Stappen in het Unieki-traject

We leren jouw beren lessen, zodat jij een leven krijgt met vele successen

 

Ontdek jouw unieke toekomstdromen en laat je zelfliefde stromen

 

We maken een stappenplan op maat waar jij voor 100% voor gaat.

 

Ik wil een gratis intake deze week

Ik wil graag even met je bellen, want dan kan ik je nog meer over het 100% jezelf zijn-traject vertellen. Je zit dan nog nergens aan vast, dus zet die twijfelende gedachten stop en vul hieronder het contactformulier in en klik op de verzend-knop. Dan plannen we een afspraak voor een telefonische intake en spreek ik je wellicht nog deze week. 

Yvonne over het traject:
Nicolette is een bijzonder persoon. Ze geeft me een warm gevoel. Ze is oprecht geïnteresseerd en probeert iedereen te helpen om het pad in te slaan waar ze met heel hun hart van houden. Ze heeft mij ook geholpen om meer vertrouwen in mezelf te krijgen.  Lees meer >>

Durf 100% jezelf te zijn.

 Je wilt dolgraag, maar je vindt het nog wel spannend en je hebt wat vragen. Vul je gegevens in en ik bel je z.s.m. Dan vertel ik je meer.
Tot snel. 

13 + 15 =

Ontdek jouw unieke IK en verander jouw wereld!