Zij hebben hun

Nieuwe IK

gecreeerd

Josien over Unieki:
Het Unieki traject heeft mij geholpen om in de actiestand te durven komen. Voorheen had ik wel allerlei ideeën in mijn hoofd, maar door twijfel aan mezelf werden ze niet concreet. Ik durfde mijn toekomstdromen ook met niemand te delen. Bang voor negatieve reacties. Nicolette en ik hebben samen een actieplan gemaakt voor de komende 5 jaar. Dit geeft me houvast om te beginnen en door te gaan. Stap voor stap. Ze heeft er ook voor gezorgd dat ik me niet meer minderwaardig voel, maar een powervrouw. Dit lukt nog niet in alle situaties even goed, maar ik merk al enorme verschillen. Ik durfde mijn plannen na het traject met mijn man te delen en afgelopen week met mijn vriendinnen. Ze waren net zo enthousiast als ik en hadden geen idee dat ik zo worstelde met onzekerheid. Dit alles sterkt me enorm en geeft me nieuwe energie. Voorheen zat ik futloos op de bank. Die tijden zijn voorbij. Natuurlijk zit ik af en toe nog wel moe op de bank maar dan voldaan. Ik ben 8 maanden zwanger en dat kost me ook energie en remt me af. Ik kijk uit naar het moment dat de kraamvisitetijd achter de rug is, want dan kan ik meer tijd besteden aan mijn plannen. Met plezier en dankbaar denk ik terug aan het traject. Mede door diverse opdrachten die ik thuis heb gedaan en die we daarna 1-op-1 hebben besproken is het traject een succes geworden. Het was echt een cadeautje aan mezelf. Nicolette is een ervaringsdeskundige en kan zich zo goed inleven in soortgelijke situatie. Zij heeft laten zien dat het mogelijk is om je leven een enorme positieve draai te geven. Daarom heb ik voor haar gekozen. Ik raad het Unieki-traject aan bij alle vrouwen die te weinig zelfvertrouwen hebben en willen gaan voor hun toekomstdromen. Voorkom dat je spijt krijgt en durf jou leven te gaan leven.

Paula over Unieki:
In mijn kinderjaren ben ik veel gepest. Dit heeft zijn littekens achter gelaten. Ik merkte dat dit nog steeds regelmatig door mijn hoofd speelde. Ik kon het niet loslaten. Hierdoor werd ik tegengehouden om voluit te leven. Nicolette heeft ervoor gezorgd dat ik er geen last meer van heb en ik merk dat ik me daardoor minder aantrek van de mening van anderen. Ik durf nu mijn eigen keuzes te maken zonder gehinderd te worden. Ik heb meer zelfvertrouwen! Heel fijn want ik kan hierdoor verder en het verleden achter me laten. Dank je wel Nicolette.

Yvonne over Unieki:
Nicolette is een bijzonder persoon. Ze geeft me een warm gevoel. Ze is oprecht geïnteresseerd en probeert iedereen te helpen om het pad in te slaan waar ze met heel hun hart van houden. Ze heeft mij ook geholpen om meer vertrouwen in mezelf te krijgen. Door allerlei ellende op mijn pad is mijn zelfbeeld zo gekreukt dat dit wel wat tijd nodig heeft om helemaal uit te deuken, maar we zijn een heel eind op weg. Ze straalt rust uit en geeft vertrouwen. Ik ben echt veranderd en durf nu stappen te zetten waar ik voorheen enorm tegenop zag. Heel bijzonder.

Angelique over Unieki:
Op dit moment ben ik bezig met het Unieki-traject. Ik krijg er energie van en ik weet zeker dat het een heel bijzonder en mooi traject wordt.

Durf 100% jezelf te zijn.

 Je wilt dolgraag, maar je vindt het nog wel spannend en je hebt wat vragen. Vul je gegevens in en ik bel je z.s.m. Dan vertel ik je meer.
Tot snel. 

11 + 3 =

Ontdek jouw unieke IK en verander jouw wereld!