Dag lieve pap, Het is nu bijna 2 weken geleden dat de politie aan de deur stond met die vreselijke boodschap. Je bent heen gegaan zonder gedag te zeggen en daar zal ik me bij neer moeten leggen. Totaal onverwacht plotseling weggerukt uit het leven, terwijl je met je grote hart nog zoveel liefde kon geven. Het is nog erg onwerkelijk en ik vind het ook gemeen, nooit meer mijn lieve vader om me heen. Het valt me erg zwaar en ik ben ook dankbaar dat ik een groot deel je dochter mocht zijn van die 73 jaar.
🌻
Het overlijden van mijn moeder 5 jaar geleden had me al in de actiestand gezet, want ik wil graag terugkijken op een super gaaf leven op mijn sterfbed. Ik wilde niet meer wachten op het perfecte moment, maar iedere dag genieten voor de volle 100%. Ik moest daarvoor wel een aantal beren op mijn pad verslaan om gelukkig door het leven te kunnen gaan. Nu mijn vader er ook niet meer is, wil ik er helemaal iets moois van maken en het schreeuwen van de daken:
📣
Maak iets fantastisch van je leven. Het kan zo maar te laat zijn en kun je het jezelf niet meer geven. Stap over de excuses en bezwaren en durf nieuwe dingen te ervaren. Heb je hier moeite mee en voelt het niet ok? Laat mij je dan helpen en je met goede raad en adviezen overstelpen. Unieki helpt vrouwen aan daadkracht en zelfvertrouwen. Durf het leven van je dromen te leven en jezelf dit cadeau te geven. Maak een afspraak voor een gratis intake. Wellicht spreek ik je dan komende week.
🎁